lördag 23 oktober 2010

Film från senaste turen

Det är ett sattyg att trängas med ett filmteam i båten, men med det här slutresultatet är det helt klart värt det. Björnsits Productions har slitit övertimmar med redigeringen hela veckan. Se och njut!



//Nyllet

6 kommentarer:

  1. Episkt! Kör hårt i helgen nu, så ser jag fram emot en härlig rapport sen. Själv är jag strandad i sociala aktiviteter både lördag och söndag, så vill du stressa mig rejält kan du smsa viktuppgifter då och då under helgen...

    SvaraRadera
  2. Ni har fångat björnsits mentaliteten gott tycker jag. Snabb fråga, Var det Ida som höll er flytande den dr dagen? Eller har ni fler orangea faror?

    SvaraRadera
  3. Orangea faror har vi gott om. Just denna heter dock inte Ida! Hon vilar upp sig i djupa skogarna ovanför Frigesund inför pappas kommande bataljer. Jag behöver nya gummibeten! När ska du fixa det?

    / Hson

    SvaraRadera
  4. Jocke: Hoppas få messa femsiffriga vikter!

    Icahandlar´n: Orange!? Det ser du väl att skutan är Ferrariröd! :-)

    SvaraRadera
  5. Hon lär behöva lite vila och mycket spackel om hon ska orka med mycket mer ;) Gummibeten planeras det för, min kumpan blom har tagit fram en riktigt schysst lake som simmar som en riktig gummikuk skall och bör göra. Återkommer.

    SvaraRadera
  6. Låter bra med lite gummibeten till mig....

    Tänk på att vårda ditt språk bara så vi inte får fel besökare på sidan som googlat ovanstående fula ord:-).

    Ha det och återkom angående betet. Fick en 6 kilos på gummibete modell stort i helgen. Hör även om någon vill sälja ett grövre spö upp till typ 300gr. Blom kanske har en bunt liggande.

    Ha de!

    /Hson

    SvaraRadera